sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Syksyn värejä

Viime päivinä on saanut nauttia syksyn hyvistä puolista: leudoista päivistä, luonnon väriloistosta ja auringonpaisteesta. Syksyn tullen huomaa myös oman värimaailman muuttuvan: kävin joku aika sitten läpi vaatekomeroa, ja siirtelin kesäiset vaatteet odottelemaan ensi vuotta. 

Syksyn väreistä etenkin lämmin, tumma keltainen, vaaleanruskea ja turkoosi ovat nyt olleet kovassa käytössä, sekä vaatteissa että asusteissa. Viime jouluna siskolta saamani kelta-turkoosiruudullinen käsilaukku on päässyt taas syksyllä käyttöön, koska se on niin hyvän värinen :) 

Jotenkin vaan tykkään siitä, että voi yhdistellä värejä, jotka eivät ihan äkkiseltään ehkä edes tuntuisi sopivan yhteen. Tämänhetken lempiyhdistelmä on siis keltainen ja turkoosi, ja tätä yhdistelmää on tullut ujutettua myös koruihin. Syksyiset avaimenperät ja muut korut syntyivät pronssisista linnuista, värikkäistä puuhelmistä ja kaulakoruihin päätyi maalaamiani puuhelmiä, lasihelmiä ja valmiita puisia helmiä. Kaulakorut pujottelin naruun, johon tein solmuja (tässä haettiin vähän sellaista rentoa meininkiä ja retroilua...)

8 kommenttia:

 1. Halusinpa vaan tulla kommentoimaan että mulla on se sulta saatu avaimenperä koko ajan käytössä. On tosi ihana ja uskon että sun tulevaisuus on kyllä ihan varmasti tavalla tai toisella taiteessa ja sen tekemisessä jos vaan niin haluat. Tuntuu että osaat tehdä ihan kaikkea taiteen saralla! Mutta, C U soon...

  VastaaPoista
 2. Kaikki ovat kauniita, mutta ylin on ehdoton suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ja se ylin on myös oma suosikkini näistä :)

   Poista
 3. Todella kauniita avaimenperiä! Uniikkeja, ei varmasti ihan monella tule samanlaisia vastaan :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan herkulliset värit tuossa turkoosin sävyisessä kaulakorussa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Ideana näissä touhuissani onkin ollut se, etten tee koskaan kahta ihan samanlaista korua :)

  VastaaPoista
 6. Näissä avaimenperissä on just sitä riemua ja väriä, josta puhuttiin tänään. Tämänlaisia siis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEP :)

   Luulen olevani jyvällä siitä, mitä tarkoitat! Näitä ei ollutkaan nyt esitellä, koska kaikki aikoinaan menivät tutuille :)

   Jatketaan siis väri-iloittelulla!

   Poista