tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kissa-nappipurkki

Kevät saa ilmeisesti ihmisen jotenkin lopullisesti sekoamaan... ainakin jos näitä viime aikaisia askartelujani katselee... Mistä näitä ideoita oikein tulee??? 


Lähtökohtana oli kasa nappeja, muovinen kissalelu, fetajuuston lasipurkki ja kuumaliimapistooli.

Siitä se sitten lähti: maalasin kissan ja purkin metallikannen akryylimaaleilla, liimailin nappeja lasipurkin kylkiin ja kissan liimasin purkin kanteen koristeeksi ja "nupiksi". Kotona vastaanotto teokselleni oli hieman skeptinen: "toi ei varmaan oo jäämässä meille...." No totta kai on! Missäs muualla voisi säilyttää nappeja kuin kissa-nappipurkissa??? 

Pitääkin kerätä lasipurkkeja lisää, jotta pääsee tuunailemaan niitä pikkueläimillä. Paitsi että kuumaliimapistoolista on liimapatruunat loppu! Apua! No, jospa sitä välillä tekisi jotain järkevämpää...4 kommenttia:

 1. Ihana! Mulla kans vastaavia ja nappihulluus ei lopu... Selvä yhdistävä tekijä meillä - napit ja hulluus. Nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ostin kerran ison säkin vihreänsävyisiä nappeja, ja niistä on kyllä iloa irronnut pitkäksi aikaa :D Ehkä ihan hyvä, että kuumaliimapistooli on nyt jäähyllä, muuten varmaan liimaisin seinätkin täyteen nappeja!
   Näkyillään!

   Poista
 2. Juuri kun olin laittanut kommentin, pätkäsi reititin nettiyhteyden joten jonnekin cyber avaruuteen hävis koko kommentti. Mutta siis aivan MAHTAVIA nuo kissapurkit. Mä voisin ottaa sellaisen hieman isompikokoisen koirakahvalla varustetun purkin, tai miksei useamman erikokoisenkin, johon laittaisin koirien mässyjä. Voit ihan ruveta väsäämään, täällä ootellaan... ;-)

  VastaaPoista
 3. Hauska idea! (Tosin mun eka ajatus oli, että mitä jos tekee mieli käyttää johonkin muuhun niitä liimattuja nappeja! Mutta jos niitä on paljon, niin varmaan joka työhön riittää :D )

  VastaaPoista