lauantai 11. tammikuuta 2014

Pipo päähän pakkasella!

Nyt tuli vähän talvisempaa, joten pakko oli jakaa tämä pipoilu täällä blogissa... kyllä meillä oli hauskaa tämän yhden pienen pipon kanssa! Työpaikalla järjestetyistä jouluaskarteluista jäi pieni, villalangasta tehty minipipo, jolle ei mitään varsinaista käyttötarkoitusta ollut.

No, hulluilla on halvat huvit, joten kotona pipolle löytyikin monta käyttäjää :) Kunnia tästä ideasta ja toteutuksesta kuuluu miehelleni, joka toimi kuvaajana ja löysi mitä parhaimpia päitä pipolle, aina egyptiläisestä patsaasta japanilaisiin Snoopy-hahmoihin. Pikku pipolle voi toki keksiä järkevämpääkin käyttöä, esim. kuusenkoristeena, pullonkorkin päällisenä tai jos tekee suurempia pipoja, niistä saa koristeen myös esim. säilyketölkkeihin. Pipo on varmaan Barbie-nukenkin päähän sopiva.

Pipon tekeminen on simppeliä, ja tarvikkeeksi riittää halutun väriset villalangat ja pahvirengas, johon pipoa aletaan kasaamaan. Villalankojen jämät on hyvä hyödyntää tällaisiin pikku väkerryksiin, eikä tarvitse edes osata neuloa!

Ohjeita löytyy esim. Pinterestistä
(esim. hakusanalla: mini winter hat ornament) http://www.pinterest.com/pin/267823509063729982/


Pöllöille pipo!Snoopyille pipo!....ja buddhalle pipo!!!Mutta parhaiten pipo istui egyptiläisen hahmon päähän!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti