keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kesäisiä herkkuja

Kesäksi on tullut jo etukäteen kehiteltyä kaikenlaisia raikkaita herkkuja. Banoffeen ohjeeseen törmäsi kevään aikana monessa eri ruokalehdessä ja -blogissa, joten sitä on tullut tehtyä useaan otteeseen, aina vähän eri versioina. 

Banoffeesta sain idean myös tähän helppoon ja herkulliseen jälkiruokaan, joka syntyy murennetuista kandisokeri- ja digestivekekseistä, sitruunarahkasta, kinuskikastikkeesta, kermavaahdosta ja mantelirouheesta. 

Ainekset kasataan kerroksittain jälkiruokamaljaan, kulhoon tai vaikka juomalasiin.  Banaania tai muita hedelmiä voisi lisätä myös, mutta toimii hyvin ilmankin.



Ihana jälkiruoka, joka ei voi mennä pieleen! 




Banoffee toimii varmasti! Ja on helposti muokattavissa oman maun mukaan.

Olen kokeillut banoffeen tekoa sekä valmiiksi karamellisoidusta kondensoidusta  maidosta että kinuskikastikkeesta. Tässä versiossa käytetty täytteessä ja koristelussa valmista kinuskikastiketta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti