lauantai 24. toukokuuta 2014

Ravintolapäivää ja jotain muuta kuvina

Jotenkin on alkanut pahasti tökkiä kaikki kirjoittaminen. Tässä siis enemmän kuvia kuin tekstiä, koska tuntuu niin työläältä väkisin kirjoitella. Koomista tässä "ongelmassa" on se, että joskus haaveilin kirjailijan urasta tai edes kirjan kirjoittamisesta, ja äidinkielessä olen aina ollut huippuhyvä. Mutta joku tässä blogin kirjoittamisessa mättää; en tiedä johtuuko siitä, että tämän päivittäminen on tavallaan "velvollisuus" (ketä kohtaan muka, itseä vai muita...) vai siitä, etten koskaan olen tyytyväinen siihen, mitä kirjoitan. Sanatkin tuntuvat hyppelevän lauseissa ihan vääriin paikkoihin. Tiedä sitten, minkä kielen kielioppia ujutan suomen kielen lauserakenteisiin... 

Joka tapauksessa, tässä kuvina ekaa Ravintolapäivää ja muuta toukokuun lopun meininkiä: Ravintolapäivässä tarjosin erilaisia leivonnaisia sitruunalla, limellä ja appelsiinilla maustettuna, ja toinen pop-up-ravintola valmisti voileipiä eri täytteillä tanskalaiseen tapaan. Maisemakuvat ja rentukat sekä muut kukkakuvat ovat puolestaan taannoiselta Kotkan reissulta.

Pian hyppään bussiin, ja nokka kohti Helsinkiä! Tapaan pitkästä aikaa tuttavan Kuuban reissulta. Maailma on kylässä, Pariisin kevät odottaa ja lopuksi juhlistetaan kaverin taidenäyttelyä! Tällaisia pitää kesäpäivien olla!

2 kommenttia:

  1. Oi namskis, ihania ravintolapäiväkuvia! Ja täällä myös toinen Writer's blockista kärsivä ilmoittautuu käsi pystyssä. Itse haaveilin myös kauan kirjailijan, runoilijan tai edes toimittajan ammatista (ja kuten monelle tällaiselle käy, päädyin äikän opeksi ;)...), mutta blogia kirjoittaessa olen huomannut, että tekstejä ei synnykään ihan milloin vaan. Kaikista vaikeinta tuntuu olevan ensimmäisessä persoonassa kirjoittaminen, oikeasti!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! Uskomatonta, että olen jo neljä kertaa yrittänyt vastata, ja aina teksti on hävinnyt, kun olen saanut sen vaivalla kirjoitettua! Eli nyt on korkeammat voimat pelissä ja yrittävät estää kirjoittamasta mitään!

    Mutta asiaan... Olen samaa mieltä siitä, että ensimmäisessä persoonassa on vaikea kirjoittaa. Yleensäki on välillä äärettömän vaikeaa tuottaa ihan tavallista tekstiä! Omat kirjoitukset ärsyttää eikä useinkaan saa ilmaistua asioita sillä tavalla kuin haluaisi. En haluaisi kirjoittaa kirjakieltä, mutta en oikein puhekieltäkään. På svenskakaan ei enää luonnistu blogin pitoon. Eli ei oo helppoa!

    Koitetaan kuitenkin joain kirjoittaa, ja loput sitten kuvina. Kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa (inhoan juuri tällaisia sanontoja...)

    VastaaPoista