keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Maatuskoja & nappeja

No niin, nyt ollaan asian ytimessä! Suosikkihahmoni maatuskat ovat palanneet kuvioihin, kun törmäsin aiheeseen nyt korujuttujen parissa. 

Löysin jo aiemmin askarteluliikkeestä keraamisia pikku maatuskoja, joista kokeilin tehdä avaimenperiä. Maatuskat tosin loppuivat kesken jo alkumetreillä, joten lisää oli saatava! Avaimenperiä on nyt sitten parina iltana tullutkin väkerrettyä, ja kiitos kanssaihmisten, uusia ideoitakin syntyi. Irtonapeista tuli kokeiltua sormusten tekoa, ja seuraava listalla sitten nappikorvikset oikeista napeista. Nämä aiheet on jo muiden koruiluissa ehkä vanha juttu, mutta itse aloitin näiden parissa vasta nyt. Saa nähdä, mihin näistä nappijutuista seuraavaksi siirrytään. Ainakin kivat pronssinväriset hahmot odottelevat pääsyä avaimenperiin, ja nyt kun löysin vanhan ystäväni kuumaliimapistoolin, sillä voisi kehitellä taas jotain muutakin:) 


Kiitos kaikille inspiroiville ihmisille uusista ideoista korujen ja askartelun suhteen, näistä on hyvä jatkaa taas eteen päin. Viime aikoina tarttunut tarvikkeita matkaan akselilta Kotka-Kouvola-Lahti, joten niillä pärjää sen aikaa, kunnes tarviketilaukset maailmalta alkavat tipahdella postiluukusta sisään. 


Kuvien laatu on hieman kehno, johtuen liian vähästä valaistuksesta ja luonnonvalon puutteesta näin ilta-aikaan. Osittain syynä tietysti kuvaajan alkeellinen tietämys kameran käytöstä ja kuvaamisesta. Mutta nämä asiat toivottavasti korjaantuvat jatkossa :)  Vihreä maatuska kotiavaimissa
Hallittu kaaosPunainen maatuska ja sen aasialainen kaveri
Nappisormuksia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti