Aamupäivällä kierreltiin olemattomia alennusmyyntejä: mitään ei löytynyt, mutta tulipahan käytyä. Sinuhen kahvilasta saa parhaat karjalanpiirakat munavoilla (testattu viime viikolla), joten siitä koukkasin miniaamiaisen nro 2.
Juhannuksen savulohet päätyivät päivällissalaattiin, jonka nimesin "roomalaiseksi lohisalaatiksi" raaka-aineiden perusteella: Italiaa salaattiin toi minimozzarella ja tuore basilika, ja salaattina käytin tällä kertaa paikallisen puutarhan Roomansalaattia. Kesällä ruoanlaitto on niin helppoa, kun kunnollisia, tuoreita raaka-aineita on saatavilla kohtuulliseen hintaan. Seuraavana ruokalistalla tulee olemaan vuohenjuusto-tomaattipiirakka, jonka ohjeen löysin uusimmasta Kodin Kuvalehdestä. Ei voi mennä pahasti metsään sekään :)
Salaatinkastikkeeksi laitoin sekä vaaleaa balsamicokastiketta että aiemmin markkinoilta ostettua Ruukin Pehtoorin kastiketta. Salaatin kaverina oli tuoretta ciabattaa, jonka päällä sulatejuustoa ja valkohomejuustoa.Toimii!
Helmikorukokeilu erikokoisista ja -värisistä vahahelmistä, koska kaiken ei aina tarvitse olla symmetristä :) |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti