maanantai 6. tammikuuta 2014

Vapauden linnut ja hetkeksi paluu jouluun


Hyvää alkanutta vuotta 2014!

Joulu tuli ja meni, samoin uusi vuosi. Monelaista mullistusta on mahtunut kuluneisiin viikkoihin, mutta siinä sivussa on tullut touhuiltua kaikenlaista kivaa. Mutta tämä blogi on ikävä kyllä jäänyt vähän sivuun ja laahaa noin kuukauden perässä oikeasta elämästä... Uuden vuoden lupauksena pyrin siihen, että saisin vähän aktiivisemman otteen blogista!

Takautuvasti ensin pari jouluaiheista juttua, koska viime hetkillä sain perinteiset itse tehdyt kortit väsäiltyä (tiukille meni ja osa jäi odottamaan ensi joulua...) Ja sitten tietysti vähän kuvia koruista.

Korujen maailmassa on viime aikoina tullut tehtyä jonkin verran pronssin sävyisiä koruja, joista pronssilinnut ovat oma suosikkini. Linnut ovat lennelleet sekä avaimenperiin, korvakoruihin että rannekoruihin. Näitä vapauden ja onnen lintuja olen antanut lahjaksi tuttaville milloin mihinkin tilaisuuteen liittyen. Lähipiirissä oli niin paljon surua ja murhetta loppuvuoden aikana, että korujutut muuttuivat välillä ilon koruista surukoruiksi. Pienistä asioista on kuitenkin osattu iloita, ja kaikesta on jotenkin selvitty- uskon että vuosi 2014 tuo meille jokaiselle vaihteeksi iloisiakin asioista tullessaan. Koska elämä kantaa.
Viime hetken joulukortit... Uusia kuvioita saatiin kortteihin Fiskarsin kulmalävistäjillä, ja jouluiset "hakaristitortut" syntyivät softiksesta. Homma vaati vähän aikaa ja kärsivällisyyttä, kuumaliimaa ja jopa ompelua. 
Mutta lopputulos oli mielestäni vaivan arvoista :)


Ja sitten korujen pariin!


Kierrätystä: vetoketjukorvikset kaverille
Pronssilintuja rannekorussa ja korviksissaAvaimenperät toimivat myös laukkukoruina


 Oranssia värimaailmaa
Lasiset kärpässienikorviksetJa vähän niitä vihreän sävyjä


2 kommenttia:

  1. Kauniita avaimenperiä, ihanat sieni korvikset ja mikä idea tuo joulutorttu!! Joskus ne parhaimmat ideat on niitä yksinkertaisimpia :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Itsekin olen alkanut pitämään yksinkertaisista ideoista, ja pyrin välttämään turhaa rönsyilyä.

    VastaaPoista