maanantai 20. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, vanhat aiheet


Tammikuu on pyhitetty "lomailulle", läheisille, kirpputorille ja maalauksille. En valita, koska tämä vapaus on aika, hmmm... hienoa!!! Toki välillä mietityttää, mitä tuleman pitää, mutta toistaiseksi on kuitenkin ollut mahtavaa tehdä sitä, mitä oikeasti haluaa tehdä. Puhumattakaan siitä, että voi tehdä asioita omien aikataulujen mukaan, ilman sitoumuksia klo 8-16 elämään. Saa nukkua pitkään, jos nukuttaa, ja syödä hyvän aamupalan ajan kanssa. Välillä tekemistä on niin paljon, että ihan ihmetyttää, miten sitä edes kokopäiväisesti töitä ehtisi tehdäkään :D

Sain loppuvuodesta viimenään valmiiksi kolmannen Kuuba-aiheisen maalauksen, ja samalla linjalla jatketaan myös v. 2014. Tässä pari puhelimella räpsäistyä kuvaa alkuvaiheesta.
Pikainen luonnos hiilellä. Fiksatiivi oli hävinnyt ja unohtunut johonkin rojukasaan kotona, mutta onneksi sain käyttää kamalan hajuista Tuulitukka (vai mikä sen nimi nyt olikaan) hiuskiinnettä. Ainut käyttötarkoitus sellaiselle myrkylle onkin fiksatiivin korvike, päähän ei tulisi mieleenkään suihkutella ;) 

Alla pikaiset räväkänväriset pohjamaalaukset, jotta pääsee viikon päästä toivottavasti kunnolla työn touhuun! Työllä on kokoa 65 x 90 cm, joten saa nähdä kauan tämän työstämiseen menee. 

Onneksi visio on jo aika selkeä, mutta ainahan nuo suunnitelmat tuppaavat muuttumaan maalaamisen myötä. Tästä siis lähdetään liikkeelle ja katsotaan, mikä on lopputulos. Ainakin aion rohkeasti kokeilla värejä ja tekniikoita. Ja tämän työn rinnalla aion tarttua meille kurssilla annettuun ruoka-teemaan, johon inspiraation sain myös Kuubasta- siitä sitten lisää ensi kerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti