maanantai 17. helmikuuta 2014

Aikainen lintu madon nappaa


Otsikon kulunut sanonta tuli väkisin mieleen, kun yllätin itsenikin olemalla valmiina maalaushommiin maanantaiaamuna klo 6.58!!! Kyllä hymyilytti, koska en ole ikinä ollut mikään aamuihminen! Tasan seitsemältä alkoi sivellin heilua, joten tällä tahdilla saattaa jo päivään mennessä tulla valmista :)

Näyttelyyn on viikko aikaa, mikä toimii sopivasti piiskurina. Normaalisti saatan tuhertaa yhtä maalausta puolikin vuotta, eikä siltikään välttämättä tule valmista, jos olen tyytymätön tulokseen. 

Nyt alan olla päässyt akryylien kanssa sinuiksi, ja sen myötä maalausaika on vaihtunut viikoista tunneiksi! Muutenkin edistystä on tapahtunut: enää en käytä aikaa turhaan jahkailuun, vaan alan tehdä ( tai kuten nykyisin on sallittua ilmaista, alan TEKEMÄÄN) ja katson, miten työ etenee. Turha täydellisyydenotavoittelu on onneksi jäänyt vähemmälle. Tekemisen ja luovuuden iloa, siitä olen saanut nauttia!
Nyt odotellaan hetki sohvalla yhden taulun kuivumista, niin pääsee jatkamaan seuraavia kerroksia. Porukoiden Jose-koirakin on hengessä mukana, ja tuli kivasti lämmittämään jalkojani sohvalle :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti