perjantai 7. helmikuuta 2014

Taiteentekoa, kääk!

Apua! Maanantaina sain nopealla aikataululla paikan omalle pikku näyttelylle!!! Heti iski hätä ja paniikki, mitä töitä sinne laitan esille ja millainen kokonaisuudesta tulee! Mulla kun on sen verran hmmm... laidasta laitaan tämä oma tuotanto, että vähän vaikealta tuntuu... Kun olisi keramiikkaa, öljyvärimaalauksia, naivistisia pöllötauluja ja muuta sekalaista. Lisäksi monta työtä on kesken tai alkuvaiheessa. Ja näyttelyyn on aikaa vain pari viikkoa!!!

Pitäisi myös kyhätä näyttelyjuliste (apua, itsekö????), keksiä nimi näyttelylle ja hoitaa monta muutakin juttua. Nyt. Heti. Kääk!!!

No, jostain oli aloitettava. Maalaukset kuivuvat "ateljeessa", ja toivottavasti ainakin osa uusista ehtisi valmistua, että saan nekin näytille. Jotain vanhoja töitä (v. 2007 ja sen jälkeen) haluan laittaa esille, ja siihen rinnalle sitten ihan uusimpia. 

Loppuviikosta mietiskelin näyttelyjulistetta ja näyttelyn nimeä. Paikka on ihan pieni, mutta silti tuntuu, että kauheasti vaatii järjestelyjä. Ja loppujen lopuksi omien töiden näytille laittaminen on kuitenkin aika henkilökohtainen juttu. Mutta tätä olen suunnitellut jo vuosia, joten ehkä korkea aika uskaltaa. 

Ja vaikkei kukaan pitäisi töistäni, niin silti maalaus jatkuu. 
Eli ei mitään hävittävää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti