tiistai 4. maaliskuuta 2014

Paluu avajaisiin

Viime lauantaina vietimme pikku näyttelyni avajaisia kahvila-puoti Onnenkukossa.

Tarjoiltavana oli alkumaljojen jälkeen pientä makeaa ja suolaista purtavaa kahvin kanssa. Ohjeet tarjoiluihin kehittelin itse, joten siksi aikaa valmisteluihin meni niin kauan.

"Vieraat" olivat kaikki tuttuja, sukulaisia ja ystäviä, reilut parikymmentä henkeä. Varsinaiset avajaiset hurahtivat hetkessä, mutta jäi kuitenkin mukava fiilis. Ja ihanaa, että kutsutuista suurin osa pääsi paikan päälle, mun oman pikku jutun juhlistamista varten. 

Sain aivan ihania kukkia ja muita muistamisia, ja tuntuikin ihan syntymäpäivältä!!! Tämä olikin hyvä etukäteissyntymäpäivälahja koko juttu! Muutama tauluista on varattu, ja olen iloinen, että pääsevät näyttelyn päätyttyä hyviin, uusiin koteihin :) Omista töistä luopuminen on välillä ollut pelkkänä ajatuksenakin vaikeaa, koska niihin kiintyy maalaamisen ja tekemisen myötä, mutta siksi onkin kiva, että ainakin nämä muutamat menevät tuttuihin paikkoihin. 

Kahvittelun ja jutustelun jälkeen lastattiin kukat ja ylijäämäherkut autoon, ja pääsin kotiin huilaamaan. Pari päivää oli tullut aherrettua valmistelujen eteen, ja sitten varsinainen juttu oli kuitenkin parissa tunnissa ohi. Mutta hyvä mieli jäi ekoista avajaisistani!


2 kommenttia:

 1. Vau mitä kukkia tosiaankin! Mutta vielä sata kertaa hienompaa toi näyttely itsessään. Siellä niitä "kissoja" nyt on julkisesti esillä. ONNEAONNEAONNEAONNEA!! Welldone...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei, kiitos! Ihanaa ollut viime päivät asua "kukkakaupassa" :)
   Tästä on hyvä jatkaa kissojen ja muiden parissa!

   Poista